Kvindegrupper | YinYoga

 Kvindegrupper | YinYoga

Vi tilbyder et nærende YinYoga & kvindecirkel forløb i Helsingør for en lille intim gruppe af op til 10 kvinder.

Der er mulighed for at komme mandag eller tirsdag eftermiddag/aften, samt nogle længere workshop-dage i weekenderne alt afhængig af interesse og antal tilmeldte.

Hvert møde i gruppen vil tage form af en første del, som er på ca. 45 minutter, hvor der vil være korte indsigtsgivende minikurser og omsorgsfuld gruppebaseret dialog, indenfor forskellige spændende og helende psykologiske temaer.

Anden del vil være med fokus på korte beroligende meditationer og blid og sanselig YinYoga med en efterfølgende afspænding, som får dit nervesystem til at falde helt til ro og giver plads til åndedræt og hjerterum. Der vil være en lille pause herimellem med lidt frugt, snacks og the.

Efter hvert møde vil der være invitationer til nærende og helende øvelser, der er designet til at forkæle sanser og sind, og som kan laves derhjemme imellem vores fællesmøder.

Workshopdage i weekenderne varer 4 timer og giver mulighed for yderligere fordybelse i yogaen, de psykologiske temaer og kærligt samvær og fællesskab med andre kvinder. 

Nogle af de psykologiske temaer, som vi vil komme ind på er bl.a.: 

personlige værdier, selvværd, seksualitet, sensualitet, mindfulness, kropsbevidsthed, naturbevidsthed, taknemmelighed, hengivelse, tilgivelse og selvomsorg.Underviser og yogalærer:

Freja Elkjær vil facilitere den blide yogaundervisning samt de helende og nærende temabaserede dialoger og øvelser i gruppen. Freja er uddannet psykolog, certificeret yogalærer og har en bred erfaring indenfor bl.a. kvindegrupper, meditation, kropsbehandling og diverse terapeutiske samtalemetoder.

Kontakt os for at høre nærmere